Recensies

in opdracht gemaakt door Marie-Kos, AnneMarie de Cloe Heerhugowaard

Voet van drijfhout in opdracht gemaakt door Marie-Kos, AnneMarie de Cloe Heerhugowaard

Wilt u een recensie plaatsen op deze website, stuur een bericht naar: info@medischevoetzorgheerhugowaard.nl

Dit kan anoniem, geef dit a.u.b. aan in uw bericht.

Geplaatst door Silvia van den Heuvel op 24 juni 2011
Mijn ervaring met Pedicurepraktijk Zuidwijk is erg positief!
De pedicure is rustig en ervaren, zij werkt hygiënisch en professioneel. De praktijkruimte is schoon en uitnodigend.
Ik vind deze praktijk echt een aanwinst voor Zuidwijk en beveel haar van harte aan!

Geplaatst door Christa op 14 juli 2011
Ik heb bij Pedicurepraktijk Zuidwijk een french pedicure laten doen.
De pedicure gaat zorgvuldig te werk en legt uit wat ze aan het doen is.
Het resultaat is super, ik loop nu met mooi verzorgde nagels in mijn slippers.

Geplaatst door R. Essen op 14 september 2011
Ik heb onlangs een heel fijne voetbehandeling bij Pedicurepraktijk Zuidwijk gehad.
Tot nu toe ben ik bij geen enkele pedicure zo tevreden geweest, dit mede door de vakkundige, ontspannen behandeling. De met moderne apparatuur ingerichte praktijk doet heel professioneel aan. Dus ik zou zeggen: ‘aarzel niet met het maken van een afspraak”

Geplaatst door Linda Blokdijk op 2 december 2011
In de praktijk van Corine heb ik een zeer prettige en deskundige behandeling gekregen en heeft ze mijn likdoorn pijnloos kunnen verwijderen. Een hele vriendelijke dame die veel kennis van zaken heeft. Nette, schone praktijkruimte pijnloze behandeling. Professioneel en deskundig. Zeer vriendelijk.

Geplaatst door Vlinder op 3 december 2011
Een professionele pedicure die duidelijk advies geeft. Ik ben erg blij dat ik een pedicure in de buurt heb gevonden waar mijn voeten en nagels prima worden verzorgd.

Geplaatst door H Bos op 11 december 2011
Ik ging mijn vrouw ophalen bij pedicurepraktijk Zuidwijk en vroeg aan de pedicure of ze even naar mijn schimmelnagel wilde kijken. Ze nam er de tijd voor en gaf goed advies. Ze bekeek ook de rest van mijn voeten en zodoende werd een opkomende ontstoken nagel meteen behandeld. Kortom ik ben zeer tevreden over deze vakkundige pedicure.

Anoniem geplaatst op 23 december 2011
Een prettige behandeling gehad. Ik had last van veel eelt, vakkundig weggehaald en een heerlijke massage gehad. prettige sfeer, schone ruimte, professionele pedicure.

Geplaatst door Estrella op 14 februari 2012
Vakkundige behandeling, loop dankzij Pedicurepraktijk Zuidwijk altijd met verzorgde en gezonde voeten! De stap zetten om Corine, pedicure van praktijk Zuidwijk te bezoeken was een goede. Wat een professionele pedicure met veel medische kennis. Niet alleen verzorgt Corine mijn voeten op regelmatige basis ze voorziet me ook van advies. Ik raad een behandeling bij pedicure praktijk Zuidwijk dan ook van harte aan! Medisch goed onderlegd Vakinhoudelijk kennis is enorm Proffesioneel en een prachtige praktijkruimte Prettige persoonlijkheid en kordaat. Hygiënische praktijk en behandeling. Ik ben zeer tevreden.

Geplaatst door Christa op 10 mei 2012
Ik kom regelmatig bij Corine in de praktijk voor een voetbehandeling vanwege mijn diabetes. Ik ben zeer tevreden over haar manier van werken, de ruimte is schoon en ze werkt hygiënisch. Ook haar kennis over Diabetes Mellitus en alle regels daaromheen zijn optimaal. Ze geeft duidelijk advies en heeft een prettige manier van omgang. De behandeling is altijd een fijne ontspanning voor mij. Mooie lichte ruimte waarin een prettige behandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd. De pedicure heeft veel medische kennis en is professioneel. De volgende afspraak staat alweer in mijn agenda.

Geplaatst door P.K. op 16 juni 2012
De huisarts stuurde mij naar deze pedicure. Wat een goede behandeling. Ik had veel last van likdoorns onder mijn voeten, waardoor ik veel pijn had met lopen. Je hebt ze vakkundig en snel verwijdert. Je nam ruimschoots de tijd voor mij en dat is prettig. Tijdens de behandeling kreeg ik bruikbare tips. Ik ben blij deze pedicure gevonden te hebben. Bedankt Corine! De praktijk is schoon en netjes. De pedicure is professioneel en heeft zeer veel kennis.

Anoniem geplaatst op 17 september 2012
Ik kon vrij snel bij deze pedicure terecht. Ik had erg veel pijn aan mijn grote teen. Pijnvrij en met goede informatie ging ik de deur uit. Een bezoek aan deze pedicure is dus zeker aan te raden. De pedicure is deskundig, vriendelijk en werkt in een schone ruimte.

geplaatst via detelefoongids.nl op 28 januari 2013
Fijne behandeling gehad, in een goede sfeer. De pedicure heeft veel kennis en geeft uitleg over wat ze doet, heel prettig. Een echte aanrader om je voeten eens lekker te laten verwennen.

Anoniem geplaatst op 7 maart 2013
Fijn dat ik even tussen door kon langs komen voor het verwijderen van een likdoorn. Pijnloos verwijdert. Prettige pedicure.

Geplaatst door B. op 10 maart 2013
Ik ben een jaar geleden bij deze pedicure gekomen. De pedicure weet veel van voeten. Probleem met pijnlijke likdoorn kwam steeds terug. Pedicure stuurde mij door naar een podotherapeut. Zeer tevreden over het resultaat. Likdoorn en pijn verdwenen, maar ik blijf komen voor de verdere voetverzorging. Ik kan deze pedicure echt aanraden. Deskundig en vriendelijk.

Anoniem geplaatst op 19 juli 2013
Prettige behandeling gehad, hoewel mijn voeten geen regelmatige zorg van een pedicure nodig hebben, kom ik graag terug. Ik ervaar de behandeling  als een ontspanning. Bedankt.

Geplaatst door Rob op 28 maart 2014
Ik kon snel bij deze pedicure terecht. Gelukkig want ik had veel last van een likdoorn onder mijn voet. De behandeling was pijnloos. Bedankt Corine!

Geplaatst via Google door Richard van den berg 2014
***** Goede pedicure, klant vriendelijk
Ik ben altijd weer dik tevreden als ik een pedicure behandeling heb gehad.